Ontdek de beste restaurants in Haarlem en geniet v
restaurants Haarlem

Hoeveel moet je betalen voor eten bij Tatsu?



Menu prijzen

Bij Tatsu kun je genieten van heerlijke Japanse gerechten tegen betaalbare prijzen. De menu prijzen variëren van ongeveer €10 tot €20 per gerecht, afhankelijk van wat je bestelt.

Extra kosten

Houd er rekening mee dat drankjes en eventuele extra's zoals voorgerechten of desserts niet inbegrepen zijn bij de hoofdprijs van de gerechten. Gemiddeld kun je rekenen op zo'n €5 tot €10 extra per persoon voor drankjes en eventuele extra's.

Welke straten in Haarlem staan bekend als de Gouden Straatjes?



De Gouden Straatjes in Haarlem

In Haarlem staan de straten Gierstraat, Zijlstraat en Kleine Houtstraat bekend als de Gouden Straatjes. Deze straten bieden een unieke mix van boetiekjes, speciaalzaken en horecagelegenheden.

Winkelen in de Gouden Straatjes

De Gouden Straatjes in Haarlem zijn geliefd onder zowel locals als toeristen vanwege het diverse aanbod aan winkels en gezellige sfeer. Hier kun je urenlang rondstruinen en genieten van al het moois dat deze straten te bieden hebben.

Is Haarlem gezellig

Is het gezellig in Haarlem?



Gezelligheid in Haarlem

Haarlem staat bekend om zijn gezellige sfeer met talloze leuke cafés, restaurants en winkels. De historische binnenstad met zijn mooie grachten en karakteristieke panden zorgt voor een charmante setting waarin het prettig vertoeven is.

Veelzijdigheid in Haarlem

Naast de gezellige horecagelegenheden biedt Haarlem ook een divers cultureel aanbod met musea, theaters en evenementen. De combinatie van historie, natuur en levendigheid maakt Haarlem tot een aantrekkelijke bestemming voor zowel bewoners als bezoekers.



Meer info: lunch haarlem noord

Wat zijn de absolute must-do's in Haarlem?



Must-Do's in Haarlem

Een absolute must-do in Haarlem is een bezoek brengen aan de Grote Markt, het historische centrum van de stad. Hier vind je gezellige terrasjes, prachtige historische gebouwen en de imposante Grote Kerk. Daarnaast mag een wandeling door de pittoreske straatjes van de Jordaan niet ontbreken, waar je leuke boetiekjes, galeries en cafés tegenkomt.

Cultuur en geschiedenis ontdekken

Voor cultuurliefhebbers is een bezoek aan het Frans Hals Museum een aanrader, waar je een uitgebreide collectie schilderijen van de beroemde Haarlemse schilder kunt bewonderen. Ook het Teylers Museum, het oudste museum van Nederland, is een must-visit voor liefhebbers van kunst, wetenschap en geschiedenis. Vergeet ook niet een boottocht te maken door de grachten van Haarlem, om de stad vanaf het water te bewonderen.

Hoeveel restaurants zijn er in Haarlem

Hoeveel eetgelegenheden zijn er in Haarlem?



Aantal eetgelegenheden in Haarlem

In Haarlem zijn er talloze eetgelegenheden te vinden, variërend van gezellige cafés en lunchrooms tot chique restaurants en internationale keukens. Het aanbod is divers en er is voor ieder wat wils.

Genoeg keuze voor iedereen

Met het grote aantal eetgelegenheden in Haarlem is er altijd genoeg keuze voor een gezellig etentje of een snelle hap. Of je nu op zoek bent naar traditionele Nederlandse gerechten, exotische smaken of hippe eettentjes, in Haarlem vind je het allemaal.

Wat zijn de must-see bezienswaardigheden in Haarlem?



Must-see bezienswaardigheden in Haarlem

Een van de must-see bezienswaardigheden in Haarlem is de Grote Markt, het bruisende hart van de stad met zijn prachtige historische gebouwen en gezellige terrasjes. Hier vind je ook de imposante Sint-Bavokerk met zijn indrukwekkende interieur en het standbeeld van Laurens Janszoon Coster, de vermeende uitvinder van de boekdrukkunst.

Andere must-see bezienswaardigheden

Een andere must-see bezienswaardigheid in Haarlem is het Frans Hals Museum, waar je een uitgebreide collectie werken van de beroemde Hollandse schilder Frans Hals kunt bewonderen. Ook de prachtige Amsterdamse Poort, een van de laatst overgebleven stadspoorten van Haarlem, en de idyllische hofjes in de oude binnenstad zijn zeker een bezoek waard.